Categories
Beauty Facial beauty Skincare

PAKEJ KULIT KUSAM DAN BERJERAGAT | HAUS SKIN

Q & A – Pakej Kulit Kusam dan Berjeragat Haus

Q : Dalam pakej ni, tiada trial pack ke?
A : Tiada. Kami menggalakkan pengguna menggunakan saiz normal untuk memberi rawatan berterusan pada wajah sekurang-kurangnya untuk 2 bulan pertama.

Q : Mana pakej yang sesuai untuk percubaan / beginner?
A : Pengguna boleh memilih Pakej A.

Q : Apa beza Pakej A dan B dalam Pakej Kulit Kusam dan Berjeragat Haus?
A : Pakej A – pakej permulaan / beginner untuk atasi masalah yang lebih ringan seperti kulit kusam dan berjeragat nipis. Digabungkan dengan pelindung uv untuk lindungi kulit wajah semakin teruk berjeragat.
A : Pakej B – pakej advance untuk pengguna yang mempunyai masalah jeragat yang lebih serius. Jeragat tampak tebal dan gelap. Bahan-bahan aktifnya lebih potent untuk mengatasi masalah kulit. Digabungkan dengan pelindung uv untuk lindungi kulit wajah semakin teruk berjeragat.

Q : Saya masih ada masalah jerawat dan jeragat. Boleh ke saya ambil pakej jeragat ni?
A : Bagi masalah jerawat yang masih aktif/teruk, pengguna digalakkan untuk mengatasi masalah jerawat terlebih dahulu sebelum mencuba pakej jeragat. Dalam masa yang sama, wajib memakai pelindung uv untuk elak jeragat menjadi semakin teruk. Jika jerawat yang hanya timbul sebiji dua masa kitaran haid, pengguna boleh menggunakan pakej asas A dan Acne Serum untuk cepat mengecutkan jerawat.

Q : Pakej ADD ON tu wajib beli ke?
A : WAJIB jika produk semasa yang digunakan tidak sesuai dalam proses pemulihan kulit wajah. Penjagaan asas bagi kulit adalah pencuci muka, pelembap dan pelindung uv. Tambahan produk yang lain adalah untuk mengatasi masalah kulit yang lebih spesifik dan melengkapi rutin penjagaan wajah.

Q : 1 set ni tahan berapa lama?
A : 2 – 3 bulan bergantung pada cara guna.

Q : Boleh ke saya nak beli terus Pakej B kerana jeragat tebal?
A : Boleh, pastikan kondisi kulit wajah dalam keadaan yang cukup baik dan bersedia (cukup hydration dan tidak berjerawat) sebelum mencuba BOAB Brightening Serum yang tinggi vitamin C. Ia untuk mengelakkan berlakunya iritasi kulit.

Q : Boleh beli loose ke?
A : Boleh. Paling bagus belian dalam bentuk pakej kerana ia sering berkait antara 1 sama lain. Ia akan menghasilkan impak perubahan yang lebih sempurna.

Q : Pakej ini harga asal atau promosi?
A : Harga yang tertera adalah harga asal. Sila klik butang ‘BUY NOW’ untuk tahu status barangan di bawah status promosi.

Q : Saya tak tahu nak pilih yang sesuai?
A : Sila klik butang WHATSAPP untuk konsultasi selanjutnya.

Q : Boleh saya tahu cara guna?
A : Boleh refer aturan di bawah ini.

By yuziaslinda.com

Assalammualaikum @ salam sejahtera semua. Happy Shopping guys

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *