Categories
Beauty Facial beauty Health Skincare Superfood

SUPPLIMENT KULIT HISODIN B360 | HAUS SUPERFOOD

HISODIN B360 adalah suppliment untuk kesihatan kulit. akan memberikan Kulit anda akan rasa lembut, lebih cerah, mematikan jerawat, menghilangkan jeragat degil dan menghaluskan kulit.

Campuran Serbuk Jus Strawberi dan Serbuk Jus Blueberry dengan bahan aktif HITHION ™ (Ekstrak Yis), GliSODin® (Ekstrak Cantaloupe), Lycopene (Ekstrak Tomato), Astaxanthin, 4 jenis Beri, dan beberapa lagi untuk tujuan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalam.

SENARAI BAHAN :

10 sechet/box
Texture: Powder

Mannitol, Serbuk Jus Strawberi, Serbuk Jus Bluberi, Serbuk Yogurt, Susu Skim, Hithion” (Ekstrak Yis), GlisODin (Ekstrak Cantaloupe), Vitamin C (Asid Askorbik), Vitamin & Mineral Premix, Campuran Buah dan Sayur (Bayam, Daun Saderi, Timun, Daun Pasli, Nenas, Pir. Kiwi, Markisa, Epal Hijau. Lemon), Ekstrak Tomato (Lycopene), Ekstrak Elderberi, Acaiberi, Ekstrak Maquiberi, Kranberi, Astaxanthin, Ekstrak Delima, Ekstrak Manggis, Acesulfame-K. Ekstrak Biji Anggur.

Mengandungi perisa dan agen anti-pengerakan sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan.

BAHAN-BAHAN UTAMA HISODIN B360

Acaiberi adalah antara dikategorikan sebagai buah superfood kerana manfaat yang ada padanya. Ia kaya dengan antioksidan dan dapat membantu hentikan percambahan sel rosak.

Buah ini menggalakkan kesihatan kulit secara semulajadi. Mengurangkan berlakunya masalah kulit kering dan kerengsaan. Paling utama, ia menyokong kecantikan kulit luar dan dalam.

Kranberi berfungsi sebagai antioksidan dan ia kaya dengan nutrisi. Membekalkan Vitamin C, A & K secara semulajadi untuk kecantikan kulit.

Keunikan buah ini, ia membantu sistem pertahanan rintangan penyakit dan membantu kesihatan organ tubuh terutamanya kulit. Kranberi juga menggalakkan sistem pencernaan yang sihat.

Ekstrak Elderberi berfungsi baik dalam merangsang sistem imun tubuh dengan memberi ketahanan rintangan agar tidak mudah jatuh sakit. Ia juga kaya sumber antioksidan dalam memelihara sel dari kerosakan disebabkan radikal bebas.

Buah ini juga bertindak dalam meningkatkan dan menggalakkan kesihatan mental yang lebih sihat. Menyokong kesihatan kulit dan mengurangkan tindak balas keradangan kulit.

Ekstrak Maquiberi, “Superfruit” yang kaya dengan antioksidan dan juga dapat membantu kawalan gula dalam darah.

Selain dari menyerlahkan kecantikan kulit, ia juga dapat memelihara kesihatan mata dan meredakan keradangan kulit.

GlisODin (Ekstrak Cantaloupe), mempunyai antioksidan semulajadi yang dapat menyokong fungsi imun. Selain itu juga ia dapat membantu mengurangkan pembentukan asid laktik.

Faedahnya, ia membantu menjaga kesihatan selular, melindungi daripada tekanan oksidatif dan menyokong kesihatan kulit.

Astaxanthin merupakan bahan yang mengandungi aktiviti antioksidan tertinggi terhadap radikal bebas. Membantu mencegah penyakit terutamanya membantu rawatan sakit sendi.

Selain meningkatkan kelembapan kulit, ia juga membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit secara semulajadi luar dan dalam.

Hithion (Ekstrak Yis) berfungsi sebagai detox (menyahtoksid) dan antioksidan (memelihara sel) dari kerosakan radikal bebas.

Selain itu ia juga terkenal dengan faedah mencantik, mencerahkan kulit dan bagus dalam memperlahankan fasa penuaan. Kulit bertambah anjal dan kurang garis halus.

Ekstrak Tomato (Lycopene) sememangnya kaya dengan antioksidan. Ia juga dapat mempromosikan pengeluaran melatonin dan kolagen.

Faedah lainnya, ia dapat membantu perbaiki kulit rosak, mengembalikan keanjalkan dan menegangkan kulit. Yang bagusnya, lycopene juga dapat menggalakkan pertumbuhan rambut.

By yuziaslinda.com

Assalammualaikum @ salam sejahtera semua. Happy Shopping guys

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *